OVER ONS

Over Carwash
Twello

  • / Over Ons

Over Carwash Twello

Carwash Twello is een familiebedrijf van vader en zoon: Gerard en René de Wilde. Al ruim 35 jaar staat onze naam in Twello en omstreken bekend als een betrouwbare partij voor zowel schadeherstel. Een logisch vervolg daarop is hun nieuwe focus op autowassen.

U kunt bij Carwash Twello uw auto laten wassen met de unieke Christ Aquatus Prime rollover-wasunit. Daarnaast beschikken wij over 4 wasboxen en 4 stofzuigplekken, zodat u er ook voor kunt kiezen om zelf uw auto te wassen en van binnen schoon te maken.

Onze trots: Christ Aquatus Prime rollover-wasunit

Als eerste in Nederland beschikken wij over de crème de la crème op het gebied van wasunits. Dankzij innovatieve scantechnologie volgt deze machine perfect de contouren van uw auto voor een optimaal resultaat. De wasunit kan zowel conventioneel borstelen als borstelloos uw auto wassen.

Carwash Services

Carwash Services

4 wasboxen, 4 stofzuigerplekken

Vertrouwt u het reinigen van uw auto alleen toe aan uw eigen handen? Dan kunt u bij ons kiezen uit 4 wasboxen en 4 stofzuigerplekken om alles helemaal op uw eigen manier te doen.

Waspas aanvragen
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.
Open chat
Vragen? Chat met ons!
Vragen? Chat met ons!