Primeur voor de Benelux:
de beste rollover-wasunit ooit

  • / Nieuws
  • / Primeur voor de Benelux: de beste rollover-wasunit ooit
13 nov 2020 | Carwash

Primeur voor de Benelux: de beste rollover-wasunit ooit

Bij Carwash Vaassen profiteert u van de Christ Aquatus Prime rollover-wasunit. Dit is de crème de la crème van het mechanisch autowassen. Wij zijn er trots op dat wij de eerste in de Benelux zijn die deze machine hebben aangeschaft.

U kunt met deze machine uw auto wassen met of zonder borstels. Door middel van speciale reinigingsmiddelen en het afstomen met verwarmd water onder hoge druk is het mogelijk om uw auto te wassen zonder gebruik te maken van de borstels.

Dankzij innovatieve scantechnologieën kunnen programma’s worden opgezet met een mate van flexibiliteit die nog nooit eerder zijn vertoond. Van conventioneel borstelen tot strikt aanraakvrij reinigen en wassen van uw auto, het is allemaal mogelijk met de Christ Aquatus Prime.

Scan-X

De nieuwe ontwikkeling, Scan-X, detecteert de contouren van voertuigen met de grootste precisie, waardoor uiterst nauwkeurig wassen en met meest efficiënt gebruik van een breed scala aan voertuigen mogelijk wordt. Dit betekent bijvoorbeeld dat zelfs de meest ingewikkelde voertuigvormen op een hoger niveau kunnen worden gereinigd en gedroogd.

Als u de hoogste kwaliteit zoekt in autowasstraten, dan heeft u deze gevonden bij ons. De Prime is in het buitenland al een hit in elk segment van de markt.

Bekijk hier hoe deze unieke wasunit werkt: https://www.youtube.com/embed/Li1JYZiMVUA

Gerelateerde nieuws

4 wasboxen, 4 stofzuigerplekken

Vertrouwt u het reinigen van uw auto alleen toe aan uw eigen handen? Dan kunt u bij ons kiezen uit 4 wasboxen en 4 stofzuigerplekken om alles helemaal op uw eigen manier te doen.

Waspas aanvragen
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.
Open chat
Vragen? Chat met ons!
Vragen? Chat met ons!